Algemene voorwaarden

Onze gegevens

Magic Wallet is een webshop van de eenmanszaak Websights. Deze zaak heeft het BTW-nummer BE0842583570 en is gevestigd te Wipstraat 46 in Kalmthout. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Als u een bestelling plaatst via magicwallet.be dan geeft u aan dat u onze algemene voorwaarden heeft gelezen en aanvaardt. Websights kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden wanneer bestelde producten niet meer geleverd kunnen worden of bij problemen met de werking van de website.

Prijzen & betalingen

Alle prijzen vermeld op magicwallet.be zijn inclusief BTW. Websights behoudt het recht om deze prijzen aan te passen, en is niet verantwoordelijk voor foutieve prijzen. Betalen kan via overschrijving, kredietkaart, Bancontact of Paypal. Er komt een overeenkomst tot stand bij het doorsturen van de bestelling via de webshop of e-mail. Websights behoudt het recht om binnen de 10 werkdagen een geplaatste bestelling te weigeren.

Leveringsvoorwaarden

Je kan een Magic Wallet kopen via onze webshop. Alle bestellingen worden na ontvangst van de betaling gratis verstuurd per envelop via Bpost. De verzending gebeurt, indien niet anders tijdens het bestelproces aangegeven, binnen de 24 uur na ontvangst van de betaling. Mocht er toch enige vertraging plaatsvinden dan geeft het de klant geen recht op een schadevergoeding.

Verzakingsrecht

De klant kan binnen de 14 dagen na verzending kosteloos van zijn aankoop afzien en hoeft daarbij geen motief door te geven. Enkel ongebruikte producten kunnen geretourneerd worden. Kosten voor het terugsturen van het product zijn ten laste van de klant.